На 3 януари следващата година легендата във Формула 1 Михаел

...
На 3 януари следващата година легендата във Формула 1 Михаел
Коментари Харесай

Секретар на Папата с разкритие за Шумахер

На 3 януари идната година легендата във Формула 1 Михаел Шумахер ще навърши 50 години. В продължение на две години не е имало настоящи данни за здравословното му положение след случая, който претърпя в края на декември 2013 година, при каране на ски в курорта Мерибел във Френските Алпи, разяснява немското издание " Bild ".
В сегашния брой на " Бунте " архиепископ Георг Генсвайн - префект на Папския дом през понтификата на Папа Франциск и персонален секретар на папа Бенедикт XVI, споделя, че е посетил седемкратния международен първенец през лятото на 2016 година
" Седях против него, хванах двете му ръце и го погледнах. Лицето му е, каквото го познаваме - типичното лице на Михаел Шумахер, единствено малко е понапълняло ", споделя Генсвайн.
" Шумахер усеща, че обичаните от него хора, го обгрижват и благодаря на Бога, че държат надалеч прекомерно любопитната аудитория ", добавя още архиепископът.

" Разбира се в моите молебствия включвам Михаел Шумахер и фамилията му. Коледа е празник на Рождество Христово - човешкото олицетворение на божествената обич, на възприятието да бъдеш добър и нужен ", разяснява още Генсвайн.
При случая в Мерибел Шумахер получи сериозна контузия на главата и бе откаран с хеликоптер в Гренобъл, в сериозно положение. Наложи се незабавна интервенция, а лекарите провокираха положение на изкуствена кома, с цел да спасят живота му. Оттогава е прикрепен на легло.
На 16 юни 2014 година мениджърката на Шумахер Сабине Кем разгласи пред медиите, че Михаел Шумахер е излязъл от комата. Той е напуснал болничното заведение, след което е признат в Университетския болничен център на департамента Во в град Лозана, където продължава дългата фаза на възобновяване и рехабилитация.
На 9 септември 2014 година Сабине Кем заяви, че Шумахер се е върнал у дома и неговата рехабилитация ще става вкъщи.
Две години по-късно Кем разяснява, че „ …Засега обстановката е толкоз комплицирана, че ние не можем да предоставим каквито и да е детайлности. “
ПОКАЗАХА НЕИЗЛЪЧВАНОТО ПОСЛЕДНО ИНТЕРВЮ НА МИХАЕЛ ШУМАХЕР
В края на същата година стана ясно, че фамилията на Шумахер е похарчило за лекуването му 16 млн. евро и е било насила да продаде къщата им в Норвегия и самолета на спортсмена.
" 24 часа "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР