Бившият шеф на легендата , а сега близък до семейството

...
Бившият шеф на легендата , а сега близък до семейството
Коментари Харесай

Радост за милиони фенове след последните новини за Шумахер

Бившият началник на легендата , а в този момент непосредствен до фамилията на германеца - Жан Тод още веднъж зарадва почитателите на водача с вести.
Тод призна, че се вижда с Шумахер по два пъти в месеца, само че не пожела да каже повече за здравословното положение, от това, което дава отговор всякога на въпроса - Той се бори и можем единствено да му пожелаем да се усъвършенства.
 Специалист предизвестява, че Шумахер ще е доста друг, даже и да се разсъни изцяло Специалист предизвестява, че Шумахер ще е доста друг, даже и да се разсъни изцяло
Известният неврохирург доктор Никола Ачари предизвести всички почитатели на Михаел Шумахер, че през днешния ден легендата на Формула 1 ще наподобява доста по...
За първи път обаче Тод разкри нещото, което прави Шумахер благополучен в годините след случая в края на 2013 година, когато удари тежко главата си при ски втурване.
" Михаел не стопира да следи кариерата на сина си и е доста благополучен. Той е цялото му семейство се гордеят с триумфите му, защото скоро отново ще има Шумахер при най-бързите водачи в света ", съобщи Тод.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР