На 3-ти юли клиниката по физикална и рехабилитационна медицина към

...
На 3-ти юли клиниката по физикална и рехабилитационна медицина към
Коментари Харесай

Сърце и Мозък Бургас и СУ „Иван Вазов“ с договор за практическо обучение на ученици

На 3-ти юли клиниката по физикална и рехабилитационна медицина към ‚Сърце и Мозък Бургас посрещна първите си възпитаници от СУ „ Иван Вазов “. Бианка Ташева от 10ти клас, Стефан Петров от 12ти клас и Донна Ламбова - II курс студент в НСА ще получат своето практическо образование във Високоспециализирания болничен комплекс.

СУ „ Иван Вазов “ е образователно заведение с дългогодишна история и само по рода си за цяла Югоизточна България, в което от 2018 година се образоват възпитаници след приключен VII-ми клас в паралелки за професионално обучение с медицински профил.

Общообразователната и професионална подготовка по специалностите и съдействието със ‚Сърце и Мозък‘ Бургас се трансформира в доста добра основа за подготовка по медицински компетентност и за образование на последващо просветително равнище и залог за професионална реализация в областта на опазването на здравето. Това съдействие е част от задачата на Български Кардиологичен Институт за сполучлива реализация и задържане на младежите в родината.

Клиниката по Физикална и рехабилитационна медицина с шеф доцент доктор Илия Тодоров разполага с чудесно готови експерти и съвременна инсталация като реализира неповторима неврорехабилитационна активност, фокусирана в две съществени посоки – комплицирани за осъществяване неврорехабилитационни стратегии за пациенти от клиниките по неврология, неврохирургя, кардиология, кардиохирургия, онкология, ортопедия и съдова хирургия, които постоянно след осъществени огромни по размер и трудност интервенции от целия диапазон на упоменатите специалности се нуждаят от профилирана рехабилитация.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР