На 3 декември от 12:00 ч. на пл. Народно събрание“

...
На 3 декември от 12:00 ч. на пл. Народно събрание“
Коментари Харесай

Възраждане организира протест за запазване на българския лев и срещу приемане на еврото

На 3 декември от 12:00 ч. на пл. „ Народно заседание “ „ Възраждане “  организира митинг за опазване на българския лев и против въвеждане на еврото в България. 

Поводът за митинга е стремежът на българските политици да вземат решение, което касае генерации българи, без да се съобразят с актуалната икономическа обстановка в страната ни. 

България не е подготвена да стане част от еврозоната, което сочи и отчетът, който „ Възраждане “ оповести обществено. 

Влизането в еврозоната ще е необратимо за страната ни, тъй като в нея има механизъм за влизане, само че няма механизъм за излизане. Тоест, взетото решение в този момент няма да може да се поправи от последващи държавни управления. 

Разбира се, от последователите на еврото в страната този факт се неглижира. Нещо повече – акцентира се обвързване, което ние нямаме.

Да, България е страна по контракта от Маастрихт, който  е подписала,  и с който се внушава на българските жители, че всичко е предрешено. Удобно от представителите на еврото се пропуща фактът, че страната ни може да одобри единната валута в този момент или напълно хипотетично  след 500 години и с това няма да наруши контракта, тъй като в него не е записана точна дата и  всяка страна има право да реши по кое време и по какъв начин да одобри общата валута. 

Очевидно е, че това да се присъединим към еврозоната е решение, което българските политици се пробват да вземат преждевременно и под напън. Познавайки политическата обстановка в страната, можем да заключим, че този напън е извън и разумно той идва от Европейската централна банка. 

„ Възраждане “ оповести обществено и информационната тактика, която беше направена преди да е подготвен анализът с изгодите и рисковете от въвеждането на единната валута в страната ни в този сложен в стопански проект сегашен миг. 

Чрез нея ръководещите ще се опитат да заглушат несъгласието и да показват пред света обстановката в България по друг метод. Ще показват народа като склонен без да са го питали. 

„ Възраждане “ кани всички, които желаят да изразят мнението си в отбрана на българския лев и срещу въвеждането на еврото в страната ни, да се включат в митинга на 3 декември от 12:00 ч на пл. Народно заседание. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР