На 29 юли 2000 г. Брад Пит и Дженифър Анистън

...
На 29 юли 2000 г. Брад Пит и Дженифър Анистън
Коментари Харесай

Неочакваният детайл от сватбата на Брад Пит и Дженифър Анистън

На 29 юли 2000 година Брад Пит и Дженифър Анистън публично си споделят " да " в частно имение в Малибу пред 200 посетители.
 Дженифър Анистън и Pvolve - по какъв начин актрисата поддържа положителната си форма
Дженифър Анистън демонстрира секси тяло, до момента в който тренира

Ето по какъв начин го реализира

На сватбата им са поканени сътрудниците на актрисата от -,,  и, както и сътрудника на Брат Пит от " Боен клуб " - Едуард Нортън с тогавашната му половинка.

Сред гостите е и Майкъл Рапапорт, който е другар на Пит и негов екранен сътрудник във кино лентата " Истински романс " от 1993 година Именно той е индивидът, който цели 23 години след специфичното събитие на  и Дженифър Анистън разкрива подробност от него, за който в никакъв случай до момента даже не е споменавано.

В епизод от предаването Watch What Happens Live with Andy Cohen Майкъл Рапапорт издава, че е участвал на първокласната женитба на двойката и че на нея е имало забележителна стена от хайвер. И очевидно количеството от деликатеса е било в обилие, съдейки по шеговития коментар на артиста, че към момента има ресурси.
 Снимка 629987

" Как по този начин си бил в това шоу 87 пъти, а аз в никакъв случай не съм приказвал с теб за сватбата на Анистън и Пит ", пита удивено водещият Анди Коен. Майкъл Рапапорт споделя, че събитието фактически е било много красиво, а въпросната стена с хайвер - доста великодушен жест от страна на младоженците.

Page Six написа, че сватбата на Брад Пит и  е коствала колосалните един милион $ и е включвала фойерверки, доста цветя и осъществявания онлайн на няколко групи и артисти.

Жалко единствено, че Майкъл Рапапорт е имал да яде от хайвера от сватбата на двойката по-дълго, в сравнение с продължи бракът им.
 Връзката сред Брад Пит и Инес де Рамон - какво се случва с нея през лятото
Какво се случва с връзката на Брад Пит с Инес де Рамон

Открил ли е артистът още веднъж любовта

След раздялата, Брад Пит се ожени за  (с която сега води развълнуван развод), а пък Дженифър Анистън се омъжи за  (с който се раздели три години по-късно).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР