На 29 януари най-голямата зала в Белград Арена Stark ще

...
На 29 януари най-голямата зала в Белград Арена Stark ще
Коментари Харесай

MUSIC AWARDS CEREMONY награждава най-успешните балкански изпълнители

На 29 януари най-голямата зала в Белград Арена Stark ще бъде хазаин на грандиозна музикална гала във връзка раздаването на първите награди MAC. Организаторите от Skymusic имат упоритостта да я трансфорат в едно от най-популярните музикални събития на Балканите.

Сред номинираните са най-популярните реализатори от Сърбия, Хърватска, Босна и Херцеговина, Черна гора и Македония. Феновете са тези, които ще дефинират призьорите в 13-те категории, а измежду тях са Поп шлагер, Рок шлагер, Денс шлагер, Фолк шлагер, Хип-хоп шлагер, Най-добър млад реализатор, Музикален клип на годината, Концерт на годината и други.

Всички меломани ще могат да гласоподават в интернет платформата на MAC или посредством есемес. Първоначално са номинирани към 200 реализатори, а след първия стадий по гласуването, ще останат по 6 номинации във всяка една категория.

Дуетното парче на Азис и скандалната поп звезда Йелена Карлеуша O.S.T.A.V.L.J.A.M.T.E е номинирано в категория Колаборация на годината. Още един дует на балканската Ким Кардашиян, песента Bankina, която извършва с Аца Лукас, се бори за любовта на слушателите.

Освен признанията, които ще бъдат връчени на спечелилите в обособените категории, на сцената ще се изяват и едни от най-големите балкански звезди, измежду които Горан Брегович, Мария Шерифович, Желко Йоксимович, Йелена Розга, Баяга и инструктори, Степан Хаусер и доста други.

„ MAC ще бъде музикално-сценичен театър, който за първи път ще раздруса Балканите, а на сцената ще може да се случи всичко. Подготовката е доста сериозна, ще бъдат употребявани най новите аудио и видео софтуерни новости, с цел да може церемонията да бъде в действителност на доста високо равнище “, разясняват уредниците от Skymusic, които са задължени за едни от най-големите концерти в нашата западна съседка.

Идеята на уредниците е през идната година в номинациите да бъдат включени и реализатори от другите балкански страни. Ето и филмовия откъс на премиите MAC 2019: https://www.youtube.com/watch?v=lZL5XNPHzE0
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР