На 29 октомври Варна ще избере своя нов градоначалник. Освен

...
На 29 октомври Варна ще избере своя нов градоначалник. Освен
Коментари Харесай

#ИзбориВарна: Кои са кандидатите за кметове на МК Свобода

На 29 октомври Варна ще избере своя нов градоначалник. Освен кмет на Варна, избираме и кметове за районните администрации " Аспарухово ", " Приморски ", " Одесос ", " Младост ", " Владислав Варненчик ".

В поредицата #ИзбориВарна Moreto.net показва биографии и фотоси на кандидат-кметовете от всички партии и обединения, по последователност на номерата им в бюлетината за локалния избор на 29 октомври, давайки опция варненци да се срещнат с личностите, които стоят зад оповестените имена. Информацията е предоставена особено за Moreto.net от самите тях.

МК Свобода (ВМРО-БНД; Консервативна България, Бъдеще за родината)

68.Тодор Тодоров
Кандидат за кмет на регион " Одесос "

Тодор Тодоров е на 64 години, женен с двама сина и двама внука, приключил висше обучение в Шуменски университет „ Математика “, Икономически университет „ Икономика и ръководство на търговията “ Дългогодишен опит като преподавател и други сфери на стопанството.

68. Диана Вангелова

Кандидат за кмет на регион " Приморски "

Диана Вангелова е на 50 години. Има бакалавърска степен – Мениджмънт в интернационалния бизнес, магистърска степен – Публична администрация и европейска интеграция във ВСУ „ Черноризец Храбър “. Над 10 годишен опит като притежател на бизнес и от 11 години Търговски шеф във компания за произвеждане и търговия на интернационалните пазари.

68. Петър Петров

Кандидат за кмет на регион " Младост "

Петър Петров е на 30 години, им висше обучение с две магистърски степени „ Дипломация и национална сигурност “ и „ Международни стопански връзки “, към сегашния миг докторант по „ Обществени връзки и осведомителни науки “ с дисертационен труд обвързван с висшето обучение и неговите европейски измерения. Над 5 годишен административен опит в управителните органи на Великотърновския университет „ Св. св. Кирил и Методий “, два мандата ръководител на Студентския съвет и два мандата член на Контролен съвет на Националното посланичество на студентските препоръки в Република България. Управленски опит като ръководител на съвет на шефовете в комерсиално сдружение през последните 6 години.

68. Венцислав Сивов

Кандидат за кмет на регион „ Владислав Варненчик “

Венцислав Сивов е на 44 години, по специалност " Хотелиер ", компетентност " Организация на хотелиерството ", учи в Стопански факултет " Недвижими парцели и вложения " в Икономически университет Варна, Общински консултант мандат 2019-2023 година, Председател на комисия „ Транспорт “. С над 14 годишен опит в интернационална търговия и създаване на търговски мрежи с европейски компании. Опит като търговски шеф в маркетинг и IT дружество в бизнеса на най-голямата онлайн платформа за търговия в Европа. Предприемач в региона на недвижимата благосъстоятелност. Организатор на шествията в отбрана на обичайното християнско българско семейство в град Варна.

68. Красимир Кондов

Кандидат за кмет на регион „ Аспарухово “

Красимир Кондов е на 46 години, фамилен с две деца. Има висше икономическо обучение – степен Магистър СА „ Д. Цанов “ Свищов. Над 20 годишен опит като началник Транспортна активност.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР