На 29 март в 9.00 ч. ще бъдат открита реновираната

...
На 29 март в 9.00 ч. ще бъдат открита реновираната
Коментари Харесай

Министър Радев открива обновената МВР в Пещера

На 29 март в 9.00 ч. ще бъдат открита реновираната постройка на районно управление (на МВР) “Полиция “ и РСПБЗН в Пещера. На формалната гала се чака да участват министърът на вътрешните работи господин Валентин Радев и заместник-министърът на районното развиване госпожа Деница Николова. Ремонтът на постройката стана вероятен с помощта на план «Повишаване на енергийна успеваемост на обществено държавна постройка: РСПБЗН и РПУ в гр. Пещера», утвърден по скица за даване на безплатна финансова помощ: BG16RFOP001-2.001 „ Енергийна успеваемост в периферните региони ”:

Проектът се осъществя от Община Пещера и е на обща стойност 789 698,79 лева Осъществява се с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия “Регионално развиване ” 2014-2020 година, съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейския фонд за районно развиване.

Освен осъществените действия по плана, Община Пещера обезпечи подаяние от 25 000 лева за ремонт на санитарните възли и вътрешно боядисване на постройката на полицията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР