На 29 март руските стратегически бомбардировачи Ту-95МС изстреляха крилати ракети

...
На 29 март руските стратегически бомбардировачи Ту-95МС изстреляха крилати ракети
Коментари Харесай

Терористична Русия обстрелва масирано с ракети Украйна

На 29 март съветските стратегически бомбардировачи Ту-95МС изстреляха крилати ракети към територията на Украйна. Според Военновъздушни сили на Въоръжените сили на Украйна крилатите ракети са в небето над Украйна.
 
" Ракетите прелетяха през региона на Харков към региона на Полтава, както и през региона на Суми към региона на Полтава ", се споделя в известието. По-късно от летището в Саваслейка изхвърчат 3 МиГ-31К. " Изстрелвания на " Кинжали ". Те летят през Хмелницкия район в югозападна посока. Стрий - към приюта! ", се споделя в изказване на Въоръжените сили.
 
Руските окупационни сили нападат Днепропетровска област. Това заяви ръководителят на Днепропетровската регионална военна администрация Серхий Лисак. По думите му съперникът е атакувал редица сериозни инфраструктурни уреди в района. Все още няма детайлности за разрушенията.
 
Експлозии в Днипро
05:24 Местни поданици оповестяват за детонации в Днипро. Според Суспилне в някои региони на града има спирания на електрозахранването.
 
Ракетен удар по Лвовска област
Ръководителят на Лвовската районна военна администрация Максим Козицки съобщи, че в нощта на 29 март в Лвовска област е работила система за противовъздушна защита. " Противовъздушната защита работи в региона на Лвов. Запазваме осведомително безмълвие ", написа Козицки.
" Стрий – останете в убежища ", оповестиха от Военновъздушни сили.
 
Експлозии в Ивано-Франковск
Медиите оповестяват за мощни детонации в Бурщин, Ивано-Франковска област.
 
Според информациите в офанзивите са се присъединили 10 самолета Ту-95МС. " Не чакаме нова вълна от ракети. Работили са към 10 самолета ТУ-95МС. По време на този обстрел интензивно работеше тактическата авиация от Воронеж и Ахтубинск (СУ-35, основно управляеми ракети Х-59). Целта са енергийни уреди ", написа Николаев Ванек в Telegram.
 
Полша подвигна самолети поради ракетна офанзива против Украйна
" Тази вечер има интензивна активност на далекобойната авиация на Руската федерация, обвързвана с ракетни удари по обекти, ситуирани на територията на Украйна. Стартирани са всички нужни процедури за гарантиране на сигурността на полското въздушно пространство ", обявиха военните.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР