На 28-и октомври, събота, ни очаква частично лунно затъмнение и

...
На 28-и октомври, събота, ни очаква частично лунно затъмнение и
Коментари Харесай

Луната на ловеца и лунното затъмнение променят живота на 4 зодии

На 28-и октомври, събота, ни чака отчасти лунно затъмнение и пълнолуние (Луната на ловеца) в знака на Телец. Ще имаме предпочитание да усетим поддръжка, комфорт и сигурност. Ако сме пренебрегвали желанието за приятност, в този момент това се трансформира и още веднъж обръщаме внимание на това, което желаеме. Събитията ще повлияят мощно на 4 зодии. Ето кои са те, съгласно " Elite Daily ".

Телец

Лунното затъмнение е в техния знак. На фокус са методът, по който показват себе си, нуждите им, желанията им. Как могат да живеят по-пълноценен живот, подобен, от който са удовлетворени? Трябва да си отговорят на това. Може да би трябвало да отстранен от живота си връзките и контактите, свързани със боязън, неналичия и дефицит. Сега осъзнават от какво имат потребност. Нека извърнат огромно внимание на желанията си. Да слагат себе си преди всичко.

Лъв

Искат повече непоклатимост и удовлетвореност, що се касае до професионалния им живот. Може да получат неочаквани самопризнания и похвали, що се касае до кариерата. Или да създадат значими промени, които поддържат потребността им от триумф в работната сфера. Как да реализират повече сигурност, що се отнася до обществения им имидж? Трябва да си отговорят на това. Да помислят от какво се нуждаят, с цел да се усещат в сигурност, сигурни и подкрепяни в професионалната сфера.

Скорпион

На фокус са сантименталните връзки. Нека се отдадат изцяло на хората, на които могат да разчитат и които ги поддържат. Скорпионите постоянно са внимателни, само че затъмнението ги окуражава да излязат от зоната си на комфорт и да се оставят в ръцете на тези, които им оферират комфорт и ги карат да усещат наслада. Може да се покажат като по-уязвими пред другите. Но това им припомня какъв брой значими са дълбоките, съществени връзки, с цел да се усещат добре Скорпионите.

Водолей

При тях вниманието и напъните ще са ориентирани към фамилни и домашни въпроси, към комфорта, който им носи дома. Може да не се усещат доста обществени, само че ще се усещат прелестно у дома. Може да помислят върху това по какъв начин да внесат повече наслада и приятност в дома. Доволни ли са от средата към тях в този момент? Ако не, би трябвало да създадат някои ремонти в фамилната и домашната сфера.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР