На 28 август 2021 година президентът Румен Радев е апелирал

...
На 28 август 2021 година президентът Румен Радев е апелирал
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев към Радев: Какво стана, г-н президент? Къде отиде желанието за диалог?

На 28 август 2021 година президентът Румен Радев е апелирал за разговор сред партиите , обвинявайки ги, че нямат волята да създадат коалиция между тях и да образуват постоянен кабинет

Това напомни депутатът от „ Продължаваме промяната-Демократична България “ Ивайло Мирчев в своя обява във Фейсбук. Той е разгласил скрийншот от изявление на президента, което съгласно него много се разграничава от моментната му настройка и позиция по същата тематика. Публикуваме цялостния коментар без редакторска интервенция. 

„ Днес е превъзходен ден да си напомним малко усмивки от старите ленти. “Без разговор не става ” и “без коалиция не става ” са думи не на какъв да е, а на президента Радев. Само преди две години по същото време Радев е късал ризи, засегнат по какъв начин по този начин партиите не реализират единодушие за сформиране на постоянно държавно управление.

Скрийншот на обява на Румен Радев

Говорим за същия президент, връчил цели три пъти третия мандат на Българска социалистическа партия, единствено за 2021 година И всякога с един и същи резултат, който не беше постоянно държавно управление.
Същият президент, който в последно време настойчиво назовава разговора “сглобкаджийство ”.
Какво стана, господин президент? Къде отиде желанието за разговор? Или разговорът е мечтан единствено на думи и единствено когато сте се погрижили да не се случи? “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР