На 28.10.2021 год. (четвъртък) Областният информационен център и Националната служба

...
На 28.10.2021 год. (четвъртък) Областният информационен център и Националната служба
Коментари Харесай

Община Трявна дава информация за еврофинансирането

На 28.10.2021 год. (четвъртък) Областният информативен център и Националната работа за препоръки в земеделието ще проведат акция за опциите по оперативните стратегии на Европейския съюз. Със съдействието на Община Трявна, двата екипа ще разположат своя информативен щанд в парка пред постройката на Районния съд в Трявна. Събитието ще се организира от 11:00 ч. до 13:00 ч.  

“Ще правим самостоятелни съвещания на всички искащи и заинтригувани жители на гр. Трявна по отношение на настоящите и бъдещи благоприятни условия за финансиране със средства от Европейския съюз. ” изясни шефът на ОИЦ – Габрово Маринела Събева.  

Информационната акция навън ще се организира съгласно наложените противоепидемични ограничения със Заповед на Министъра на опазването на здравето, влезнали в действие от 21.10.2021 год. Задължително е носенето на защитна маска за лице и съблюдаване на физическа отдалеченост от 1.5 м. На щанда ще бъдат ситуирани и предоставяни дезинфектанти за ръце и маски за лице и раздаваните рекламни материали ще бъдат в самостоятелни пакети. В допълнение, екипът на ОИЦ-Габрово осведоми, че е имунизиран и при инспекция от съответните органи може да показа “зелен документ ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР