На 27 ноември 2017 година OUKITEL заедно с Gearbest стартират

...
На 27 ноември 2017 година OUKITEL заедно с Gearbest стартират
Коментари Харесай

OUKITEL стартира глобалните продажби на смартфона OUKITEL MIX 2 с безрамков екран и мощен хардуер

На 27 ноември 2017 година OUKITEL дружно с Gearbest започват продажбите на смарт телефона OUKITEL MIX 2. Това е първото мобилно устройство с чипа MediaTek Helio P25, а смарт телефонът прелестно изненадва потребителите освен с огромния си 5,99-инчов FHD+ екран, само че и със своята висока продуктивност.
Благодарение на развиването на технологията за безрамкови екрани, OUKITEL MIX 2 има тънка долна рамка, като по този метод се обезпечава допустимо максимален екран на относително дребна повърхност. Телефонът разполага с 5,99-инчов екран с резолюция 2160х1080 пиксела (FHD+), разпознаващ 10 докосвания по едно и също време и предлагащ отлично образно преживяване. Съотношението на страните е 18:9, а художествената хубост на екрана е демонстрирана в следния клип:



За OUKITEL, подвижността и удобството на работа са водещи и OUKITEL MIX 2 съчетава в едно тези особености. MIX 2 се базира на процесора MediaTek Helio P25 с осем ядра, четири от които работят с тактова периодичност 2,39 GHz, а останалите 4 – с 1,69 GHz. Интегрираният графичен ускорител е ARM Mali-T880 MP2. Смартфонът разполага с 6 GB оперативна памет, 64 GB флаш-диск и слот за външни карти памет с оптимален размер до 512 GB. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 7.0, усъвършенствана за OUKITEL MIX 2.

Камерите и оптиката на MIX 2 са на доста високо равнище. Основната камера е двойна с резолюция 21+2 мегапиксела и оптика с апертура F/2,0 за отлични фотоси при всевъзможни условия. Предната камера е с резолюция 13 мегапиксела, като и двете камери имат светодиодна фотосветкавица.

OUKITEL е прочут със своите смарт телефони с мощни акумулатори. MIX 2 не е изключение и разполага с 4080 mAh батерия, задоволителна за един ден естествена работа на смарт телефона. Използва се 9V/2A бързо зареждане, с което 100% се реализират за 90 минути. Батерията е задоволителна за 8,5 часа игри, 8 часа възпроизвеждане на FHD видео и 22 часа непрестанен 3G телефонен диалог.

OUKITEL MIX 2 има модели с черен, наследник и сребрист цвят на корпуса. Сребристият вид изисква по-дълго произвеждане и световните продажби включват единствено версиите с черен и сив цвят.

Първата световна продажба на OUKITEL MIX 2 ще се организира от онлайн магазина Gearbest на 27 ноември. Цената на устройството е $229,99 , само че OUKITEL и Gearbest оферират код на електронен ваучър, с който цената се понижава с $40 . Кодът на талона за $40 отстъпка е OukMIX2 . Поставете този код в секцията с промоциите и цената автоматизирано ще се понижи. Повече детайлности за MIX 2 и първата продажба са оповестени в формалния уеб страница на OUKITEL MIX 2.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР