На 26 юли синът на американския президент Доналд Тръмп -

...
На 26 юли синът на американския президент Доналд Тръмп -
Коментари Харесай

Синът на Тръмп отива на изслушване пред Конгреса след седмица

На 26 юли синът на американския президент Доналд Тръмп - Доналд Тръмп-младши, някогашният началник на предизборния щаб на републиканеца Пол Манафорт и английският финансист Уилям Броудър ще дадат показанията си пред Комисията по разузнаване към Камарата на представителите в Конгреса, съобщи БГНЕС.
Изслушването им се организира във връзка със срещата сред Доналд Тръмп-младши и съветската адвокатка Наталия Веселницкая в " Тръмп Тауър " по време на предизборната акция на Доналд Тръмп. Причина за срещата е бил обещан компромат за Хилъри Клинтън по отношение на осъществяването на противозаконни дарения за акцията на Националния комитет на Демократическата партия. Той е трябвало да бъде възложен преди решаващия президентски избор през ноември, като на срещата са участвали още и зетят на президента Джаред Къшнър, и тогавашният началник на предизборния щаб на Тръмп Пол Манафорт.
По-късно Тръмп-младши самичък призна, че информацията за срещата и задачите, стоящи зад нея, са истина, само че настоя и че адвокатката не е предоставила “никаква съдържателна информация” за съперниката на татко му в президентската конкуренция. В имейлите, които той самичък направи обществено притежание се показва, че въпросната среща е била проведена със съдействието на журналиста Роб Голдстоун.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР