На 26-ти и 27-ми февруари илюзионисти от Балканите и Европа

...
На 26-ти и 27-ми февруари илюзионисти от Балканите и Европа
Коментари Харесай

Повече от 100 илюзионисти се събират за магичния фестивал „Златна котка“ в Габрово

На 26-ти и 27-ми февруари илюзионисти от Балканите и Европа се събират за деветото издание на най-големия фестивал за заблуда на Балканите - Магична среща „ Златна котка “ в Габрово , където ще се борят в безмилостна конкуренция за огромната премия.

Над 100 магьосници  взимат присъединяване във фестивала годишно, а това издание предвещава нов връх на посещаемост.

Тази година специфични посетители ще бъдат Марио Лопез и Джошоуа Джей.

През 2015 година Марио Лопез печели първо място на най-големия конгрес за заблуда ФИСМ. Същият е основател на един от най-известните илюзионни трикове в света, натрупал стотици милиони гледания във всички обществени платформи, по-известен като “Фокусът с цигарите ”.

Да попаднеш в върховете на Гинес  никак не е лесна задача, изключително в съответния род, обвързван с трикове с карти. Е, за Джошуа Джей това е просто част от извънредно богатата му автобиография. Носител на наградата “Световен първенец ” на близка магия, притежател на статуетката Fool Us от Пен и Телър и постоянен посетител на късните телевизионни шоута, като шоуто на Джеймс Кордън и шоуто на Джими Фелън.

Впечатляващият галаспектакъл на събитието ще се състои на 27 февруари от 20:00 в зала “Възраждане ” в Габрово .

В програмата, с изключение на двамата световноизвестни посетители, присъединяване ще вземат още илюзионисти от Амстердам, Сърбия, Румъния, Гърция, България и несъмнено тазгодишният притежател на наградата “Златна Котка ”. 

Магична среща „ Златна котка “ е най-мащабното магично събитие в България и на Балканите и се осъществя с поддръжката на Община Габрово.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР