На 26.02.2015 г., около 22 часа, пред блока, в който

...
На 26.02.2015 г., около 22 часа, пред блока, в който
Коментари Харесай

Окръжна прокуратура Варна внесе в съда обвинителен акт за убийството на DJ Теди

 На 26.02.2015 година, към 22 часа, пред блока, в който живеел, потърпевшият е бил причакан, атакуван и убит със седем удара с нож в региона на гърдите. Смъртта му е била бърза и неизбежна, а ударите – нанесени с извънредно умеене, със забележителна мощ и акуратност, заяви представителят на Оперативна програма Варна         Радослав Лазаров.

Важен детайл от доказателствената цялост по делото съставлява ДНК експертиза, направена от Института по престъпна техника при Федералната престъпна работа на Германия, международноправно съдействие, осъществено с помощта на отличните взаимоотношения и  взаимоотношение сред българските и немските полицейски органи.

На съд са предадени двама души – К.Б. на 51 години и Г. К. на 48 години, надлежно упрекнати за извършителството на и подбудителството към това закононарушение.

Разследването е открило персонален претекст за подбудителя, обвързван с " любовен триъгълник “.

Поръчката е била изпълнена с особена свирепост и след предварителна подготовка от страна на причинителя, обусловили съответни по-тежко наказуеми квалификации на действието.

Ако бъдат приети за отговорни, предадените на съд лица могат да получат наказване отнемане от независимост от петнадесет до двадесет години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР