На 25 юли, в Дисниленд в Калифиорния, се състоя световната

...
На 25 юли, в Дисниленд в Калифиорния, се състоя световната
Коментари Харесай

Най-вълнуващото приключение на лятото – „Круиз в Джунглата“ започва в кината от 30 юли

На 25 юли, в Дисниленд в Калифиорния, се състоя международната премиера на най-опасното, най- занимателното и най-вълнуващо премеждие на огромния екран това лято – Круиз в джунглата. По аления килим минаха звездите Дуейн Джонсън и неотразимата Емили Блънт, които подариха на най-ентусиазираните почитатели незабравимо преживяване – чаровното дуо, не отстъпи на своите герои от кино лентата и дойде на обилното събитие с емблематичния транспортен съд, който е част от едноименната атракция в Дисниленд, послужила за ентусиазъм на грандиозната продукция на Дисни и приемаща „ пасажери “ още с отварянето на вратите на увеселителния парк през далечната 1955 година. Под бурните овации на феновете, по аления килим мина и останалия блестящ актьорски състав на кино лентата в лицето на Едгар Рамирес, Джак Уайтхол и Вероника Фалкон, както и режисьорът Жауме Колет-Сера и продуцентите Джон Дейвис, Джон Фокс, Дани Гарсия и Бо Флин. Круиз в джунглата ще ни води на незабравимо странствуване през рисковите води на Амазонка, с цел да ни срещне с оживели митове, антични проклятия, кръвожадни животни, безскрупулни злодеи и смели герои. Надникнете зад кулисите на удивително развлекателния филм със особено видео зад кадър и се потопете в неподправената, занимателна и мистична атмосфера с два специфични откъсa от кино лентата.

Видео зад кадър „ Приключение “:

Клип „ Забележителности “:

Клип „ Легендата е същинска “:

За кино лентата: Обичаната от всички носителка на „ Златен глобус “ Емили Блънт влиза в ролята на смелата и решителна изследователка доктор Лили Хаутън, която потегля по следите на антична легенда, гласяща, че в дебрите на амазонската джунгла има тайнствено дърво с лечебна мощ, която може да промени медицината вечно. За да успее в задачата си, Лили има потребност от транспортен съд и умел лидер, който да я преведе през бурните води на Амазонка.

За задачата тя наема разнебитената и на пръв взор не доста надеждна лодка за разходки на прекомерно самоуверения капитан Франк Улф (Дуейн Джонсън), който, макар съмнителната си известност, самоотвержено се впуска в рисковото премеждие дружно с Лили – освен, с цел да намерят първи дървото, само че и да попречат то да попадне в неверните ръце, които да трансфорат силата му в същинско проклинание.

По пътя необикновеният тандем среща безчет рискове, само че когато тайните на изгубеното дърво се разкриват, рискът за Франк и Лили става още по-голям и тяхната орис, както и ориста на човечеството, е сложена на карта. Режисьор на кино лентата е Жауме Колет-Сера (Среднощно гонене, Опасни води, Без последна спирка), а сюжетът е дело на Глен Фикара, Майкъл Грийн и Джон Рекуа. Във кино лентата вземат участие още Джеси Племънс, Джак Уайтхол, Пол Джиамати, Едгар Рамирес, Вероника Фалкон, Анди Наймън и други. Тръгваме на #КруизВДжунглата от 30 юли в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX, дублиран и субтитриран.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР