На 25 март в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ се събраха

...
На 25 март в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ се събраха
Коментари Харесай

1000 уважиха Благовещение 2018 в Медицински комплекс „Д-р Щерев“

На 25 март в Медицински комплекс „ Д-р Щерев “ се събраха близо 1000 души - деца и техните родители, с цел да почетат дружно с екипа на болничното заведение празника Благовещение. Обстановката беше извънредно прочувствена, провокирана от срещите на малчуганите с техните обичани лекари, ембриолози и биолози.

„ Моят доктор е… “, споделяха доста от децата, носейки огромни букети в символ на признателност, търсейки индивида, взел участие в тяхното забременяване и раждане. Те още не осъзнават какъв брой дълго са чакани, мечтани, мечтани, само че инстинктивно усещат голямата благодарност към лекарите, ембриолозите и биолозите, които изпитват най-близките им същества – техните родители. В последните 30-години членовете на екипа на Медицински комплекс „ Д-р Щерев “ са помогнали на бял свят да се появяват към 10 000 бебета, с помощта на модерните асистирани репродуктивни техники.

Сред най-предпочитаните атракции на детското празненство бяха скачането на батут и надуваемият палат. Голяма част от децата изрисуваха лицата си, показвайки на родителите си флорални претекстове и пеперуди. Захарният памук беше по-сладък от всеки път, изключително в наличието на преоблечените аниматори – въплътили обичаните на децата приказни и анимационни герои.

„ Къде е доцент Тимева, а доктор Савова? “, на всички места имаше търсещи очи за обичани хора. Въздухът беше изпълнен с благодарност, само че и с трагично очакване дали ще бъдат достигнати и прегърнати хората, които са били опора от самото начало на очакване. Д-р Юнакова, доцент Андреева, доктор Коновалова, доктор Ганева, доктор Магунска, доктор Арабаджи, доктор Александров, доктор Милчева – и ето, при появяването им се стартира лутане, даже леко повърхностно бутане, в очакване за фотография с обичаните хора от болничното заведение на проф. Щерев. А къде е самият професор? Ето го! Стои и приема поздравления, любува се на смисълът на делото си – на десетките деца, заченати инвитро, които тъкмо в този миг скачат, пеят и се радват с откровените усмивки на положителното.

Е, както всяко начинание, трябваше да има и нещо мъчно. Затова децата имаха задачата да решат с какви лакомства да комбинират киселото мляко на единствения по рода си детски млечен бар.

Занимателният куклен спектакъл предложи същинска приятност за присъстващите. Актьорът пресъздаде акомодация по обичани на децата приказни претекстове.

А поkанaта на събитието бяха спонтанната дискотека и извънредно занимателният магьосник. „ Абракадабра “ и… появява се следващата детска усмивка!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР