На 24 август – Ден на независимостта на Украйна, бе

...
На 24 август – Ден на независимостта на Украйна, бе
Коментари Харесай

Благотворителен базар в подкрепа на украинската общност в Стара Загора бе открит в парк Пети октомври

На 24 август – Ден на независимостта на Украйна, бе открит благотворителен базар, проведен от Фондация „ Мисия криле “ и доброволци, с поддръжката на Община Стара Загора, Обществен дарителски фонд – Стара Загора, Младежки интернационален център и Български Червен кръст. Той се намира на кестеновата алея в парк „ Пети октомври “ и от 10.00 до 18.00 часа предлага неповторими произведения от ръчна направа на надарени украински майстори.

Гост на откриването бе зам.-кметът на Стара Загора Надежда Чакърова, която получи алегоричен подарък за признателност за поддръжката на Общината – картина, ръчно нарисувана от дамите от украинската общественост, и разряза лентата, откриваща благотворителния базар. „ Пожелавам ви здраве, любов и все такава мощна взаимност “, приветства Надежда Чакърова.
-->
За дребните посетители на събитието са планувани театрално зрелище, изобразяване, майсторски класове, плетене на коси, караоке, спортни прояви и други Ще бъдат показани присъщи за украинската просвета музика и танци за празнично въодушевление. Показана е галерия на картини, рисувани от украински дами. Събраните средства ще бъдат ориентирани за поддръжка на украински бежанци, помагайки им сполучливо да се интегрират в Стара Загора.

Желаещите могат да посетят базара и на 25 август /петък/ също от 10.00 до 18.00 часа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР