На 22 януари настъпва Лунарната нова година и официално започва

...
На 22 януари настъпва Лунарната нова година и официално започва
Коментари Харесай

Годината на Водния заек: Какво да очакват родените под този знак

На 22 януари настава Лунарната нова година и публично стартира Годината на Заека. 2023 ще бъде година на Водния заек, започваща от 22 януари 2023 година (лунарна/китайска нова година) и завършваща на 9 февруари 2024 година (навечерието на китайската нова година). Знакът на заека е знак на дългоденствие, мир и разцвет в китайската просвета. 2023 се планува да бъде година на вяра.

Годините на Заека включват 2023, 2011, 1999, 1987, 1975, 1963, 1951, 1939, 1927...

Най-щастливите китайски зодии през 2023 година ще са волове, тигри и змии. След това, с не толкоз доста шанс, се подреждат кучета, коне, кози и свине. Състоянието на Зайци и Плъхове ще бъде повлияно от " опълчване на Тай Суй ". Петлите и маймуните ще би трябвало да работят изключително интензивно, с цел да реализиран прогрес. Хората, родени в годината на Заека, се назовават ​​ " Зайци " и се счита, че са бдителни, остроумни, бързи и изобретателни.

Как да имаме шанс през годината на Водния заек?

Китайците имат вяра, че това, което вършиме при започване на новата година, ще повлияе на шанса ви през идната година. Да останете будни в навечерието на китайската Нова година (21 януари 2023 г.) и да изречете положителни думи, ориентирани към вашето семейство/приятели като " Честита Нова година ", откакто часовникът удари 12, сигурно ще донесе шанс.

Раздаването на червени пакети на деца и възрастни ще помогне да отхвърлите неприятния шанс (демон Ниан). Обикновено в тези пакети се сервират пари, които са предопределени за околните ви.

За Заека

Заекът е четвъртият скотски знак в китайския зодиакален цикъл. 12-те зодиакални животни са в ред: плъх, вол, тигър, заек, змей, змия, кон, коза, маймуна, петел, куче и прасе. Обикновено се споделя, че годината на китайския зодиак стартира от китайската Нова година, чиято дата варира от края на януари доникъде на февруари. Следователно, в случай че сте родени през януари или февруари в една от посочените горе години, значи сте Заек.

Според китайската астрология Зайците са нежни, тихи, елегантни и бдителни, както и бързи, сръчни, благи, търпеливи и доста виновни, от време на време неохотни да разкриват мислите си пред другите и имат податливост да избягат от действителността, само че са постоянно правилни на близките.

Мъжките Зайци се характеризират с това, че постоянно се отнасят към хората учтиво, с нежна усмивка, която основава доверие у хората. Когато срещат тежки компликации, те в никакъв случай не се обезсърчават, а вместо това остават упорити в напъните си да намерят решения. Това значи, че в последна сметка реализират забележителен триумф.

Жените Зайци се въплъщават по следния метод: като се изключи че имат красива и скромна осанка, те имат чисто сърце.

Какво носи шанс за Зайците?
Щастливи цифри: 3, 4, 6 и числата, които ги съдържат (като 34 и 46)Щастливи дни: 26, 27 и 29 от всеки китайски лунен месецЩастливи цветове: алено, розово, лилаво, синьоЩастливи цветя: живовляк, жасминЩастливи направления: изток, юг и северозападЩастливи месеци: 1-ви, 4-ти, 8-ми и 11-ти месец по китайската луна
Какво би трябвало да заобикалят?
Нещастни цифри: 1, 7 и 8Нещастливи цветове: мрачно кафяво, мрачно жълто, бялоНещастни направления: север, запад и югозапад
С кои знаци си подхождат?

Любовната съгласуемост сред животните от китайския зодиак най-много взема поради общите характерности на всяко от тях. Тези, чиито характерности си пасват добре, могат да бъдат положителни сътрудници. Най-добре се схващат с Коза, Куче и Прасе, а най-несъвместими са с Плъх и Петел.

Какво може да очкава Заекът през 2023 година?

2023 е годината на заека, което на китайски се превежда като " година на генезис (на) живот ".

Зайци, във вашата " година на раждане " се счита, че се противопоставяте на Тай Суй, Богът на възрастта в китайската митология и по тази причина ви предстоят доста провокации с чести промени в живота. Съветваме ви да бъдете по-внимателни във всички аспекти на живота си през 2023 година

По-добре е за вас да избягвате огромни промени, като сватба или основаване на нова компания. Бъдете деликатни при разрешаването на проблеми и водене на връзката. Носете алено долни дрехи и чорапи, с цел да намалите неприятния шанс. Кариерата ви ще бъде наред, в случай че работите интензивно и все пак е евентуално покачване. Вярвайте, че " след вятъра и дъжда ще пристигна дъга ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР