На 21 декември съм разпоредил да отворим всичко. Това е

...
На 21 декември съм разпоредил да отворим всичко. Това е
Коментари Харесай

Борисов: Разпоредил съм на 21 декември да отворим всичко

На 21 декември съм разпоредил да отворим всичко. Това е най-хубавата антикризисна мярка. В взаимозависимост от цифрите на заболелите - на 14 декември може да пуснем детските градини и яслите.
Това съобщи в следващото си включване онлайн от Фейсбук министър председателят Бойко Борисов. Той е на ревизия на хлебозавод дружно с необикновен сателит - обществения министър Деница Сачева.

“Решението е или дружно се оправяме, или банкрут. Броят на оздравелите към този момент е доста. Ваксините ги чакаме, който пожелае може да се имунизира непринудено и продължава да работа. Няма по какъв начин да не се работи и някой да заплаща 80 на 0 заплатите и за всеки бизнес. Много е популистко, доста е хубаво, само че не може по различен начин”, уточни Борисов.

Той дефинира отварянето като “най-добрата антикризисна мярка”.

По думите на Борисов над 1 милиард и 100 милиона лв. са били отпуснати по другите ограничения за подкрепяне на дребните, междинните и микропредприятията.

В рамките на “проверката” министър-председателят се поинтересува дали чиновниците на завода получават заплати. От своя страна представител на завода благодари за ограниченията на държавното управление.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР