На 20 юли 2017 г. на сайта за правна информация

...
На 20 юли 2017 г. на сайта за правна информация
Коментари Харесай

Големият флот на Владимир Путин: какви са перспективите на ВМФ на Русия

На 20 юли 2017 година на уеб страницата за правна информация е оповестен декрет на президента Владимир Путин за одобряване на основите на държавната политика на РФ в региона на военноморската активност до 2030 година, към този момент получил името „ декрет за огромния флот ”. В документа е записано условието по отношение на обезпечаването на съветския ВМФ на второ място по бойни благоприятни условия. Това значи, че той може да отстъпва само на Военноморски сили на Съединени американски щати и то превъзходството не би трябвало да е значително.

Поставя се задачата флотът във военно време да резервира способността си да нанася неприемливи загуби на съперника за да го принуди да приключи бойните действия; да е кадърен сполучливо да противостои на съперник с висок софтуерен морски капацитет в околните и далечни морски и океански зони; дарба за дълговременни самостоятелни дейности в отдалечени региони.

На първо място измежду целите е рационализиране на морските стратегически нуклеарни сили.

Третира се казусът за основаване на морски авионосен комплекс, както и проявеното при интервенцията в Сирия сериозното закъснение в транспортните благоприятни условия. Отделено е нужното на подводния флот.

Редакция БЛИЦ по обява на Лента.ру
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР