На 2 юли (петък) Младежкото обединение в БСП организира национална

...
На 2 юли (петък) Младежкото обединение в БСП организира национална
Коментари Харесай

МО в БСП организира национална среща под надслов "България в твоите ръце!"

На 2 юли (петък) Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия провежда национална среща във Велико Търново под надпис " България в твоите ръце! ". Тя ще стартира в 20:30 часа на паметника на Асеневци.

На нея ще бъде показана платформата на МО за развиване на България и нейните младежи, ще бъдат разяснени и обяснени главните послания на Коалиция " Българска социалистическа партия за България " и МО за бъдещето на страната.

Предвидено е в мероприятието да вземат участие ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, Явор Божанков, лидер на листата във Велико Търново, Габриела Шилкова, зам.-областен шеф на Велико Търново, Петя Михалевска, лидер в Смолян, както и Габриел Вълков, член на НПЩ, ръководител на Националния юношески избирателен щаб и на МО в Българска социалистическа партия - София.

В края на срещата ще бъдат запалени четири лазерни прожектора, които символизират четирите стълба на младежката платформа - работни места и обществена правдивост, обучение и просвета, нововъведения и технологии и спорт и екология.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР