На 2 януари ще изиграе първия си мач от новата

...
На 2 януари ще изиграе първия си мач от новата
Коментари Харесай

Открива се златен шанс пред Коутиньо за ударно начало на 2022 година

На 2 януари ще изиграе първия си мач от новата 2022 година. Каталунците гостуват на Майорка в среща от 19-ия кръг на испанската , само че старши треньорът Шави Ернандес има доста проблеми в съблекалнята!
Заради травми или Ковид-19 цели 13 играчи няма да могат да вземат присъединяване в този дуел ( ), което от своята страна ще " отвори " голям късмет пред бразилеца Фелипе Коутиньо и той ще има опцията да започва новата година по напълно друг метод...
До момента през сезон 2021/22 полузащитникът се е появявал в игра в 16 мача - 12 в Ла Лига и 4 в Шампионската лига, само че в огромна част от тях влизаше като запаса и може да се похвали единствено с 2 гола за 608 минути по терените. В днешния 29 декември каталунското издание " Sport " предвижда на какъв състав ще заложи Шави против Майорка и името на Коутиньо е измежду титулярите:
Тер Щеген, Араухо, Пике, Гарсия, Мингеса, Де Йонг, Нико, Рики Пуч, Абде, Жутгла и Коутиньо
Пред бразилеца се открива страховит късмет да остави неприятните мемоари зад тила си и да започва решително 2022 година с едно положително показване против 15-ия в Ла Лига, доказвайки, че неговата " ария " на " Камп Ноу " към момента не е изпята!


Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР