На 19 и 20 септември 2023 г., в Интер Експо

...
На 19 и 20 септември 2023 г., в Интер Експо
Коментари Харесай

Първото по рода си изложение за иновациите в птицевъдния отрасъл Smart Poultry World

На 19 и 20 септември 2023 година, в Интер Експо Център София ще се организира първото по рода си ревю и интернационална конференция Smart Poultry World, фокусирано върху нововъведенията в птицевъдния бранш. Организаторите от Bul X и Съюза на птицевъдите в България, дават нова неповторима платформа, която да съобщи познания и технологии за развиването на птицевъдния бизнес.



Smart Poultry World

" Smart Poultry World ще бъде събитие от международна класа и мащаб - нов стандарт за нововъведения, изчерпателност и бизнес резултати ", изясни в ефира на Дарик радио ръководителят на Управителния съвет на Съюза на птицевъдите в България Ивайло Гълъбов. Изложението ще притегли познати имена в птицевъдния бранш, световни водачи във високите технологии и новосъздадени компании с добра визия и вероятност. Събитието е особено основано, с цел да даде на птицевъдите знанията, инструментите и контактите, нужни за оптимално превъзмогване на проблемите, пред които са изправени в кратковременен и дълготраен проект.

" Програмата на конференцията е разграничена на три съществени „ пътеки " - „ Благополучие на животните ", „ Зелена плантация " и „ Умна плантация " - целящи да дават експертна тактика и информация за концепциите и технологиите, с които най-умело и ефикасно да се възнамерява, ръководи и усъвършенства всяка птицеферма ", сподели изпълнителният шеф на Съюза на птицевъдите в България доктор Петя Петкова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР