На 19 февруари стартира новият сезон на Като две капки

...
На 19 февруари стартира новият сезон на Като две капки
Коментари Харесай

Станаха ясни участниците в новия сезон на Капките

На 19 февруари започва новият сезон на " Като две капки вода ".

Няма никаква изненада във връзка с водещите. И тази година това са Димитър Рачков и Герасим Георгиев - Геро. Към журито в състав Фънки, Хилда Казасян и Веско Маринов ще се причисли и поп звездата Любо Киров, на който феновете разпореждат огромни очаквания за многообразие в шоуто. 

Сред звездните участници ще са силиконката Джулиана Гани и фолк певицата Мария, написа show.blitz. Естрадната звезда Панайот Панайотов ще покаже на какво е кадърен и ще подсети още веднъж за себе си. С присъединяване си в " Капките "  се надява да ускори интереса към себе си и да стартира да върви по-често по концерти.

Тази година в шоуто влизат двама от мъжките секссимволи на България. Това са Иво Аръков и артистът Владимир Зомбори. Жените сигурно ще имат мотив да гледат и занапред стискат палци обичаните мъже на България да имат по-разголени облици, с цел да покажат стегнатите си тела.

Наско от Б.Т.Р.  доста пъти е подправен в " Като две капки вода ", само че едвам в този момент се осмелява самият той да влезе в тази роля и да имитира свои сътрудници. 

Певицата Християна Лоизу пък ще е от пеещите участници и сигурно на нея ще дадат все пеещи реализатори, тъй като това е нейната мощ.

Ще ви издадем и още едно име - актрисата Елена Атанасова, която познаваме добре от сериала " Ол инклузив ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР