На 19.02.2022 г. около 10:45 часа в района на кръстовището

...
На 19.02.2022 г. около 10:45 часа в района на кръстовището
Коментари Харесай

/Снимка/ Джип се заби в “Порше Панамера“ в Санданско, и още....

На 19.02.2022 година към 10:45 часа в региона на кръстовището за санданските села Ново Делчево и Левуново е станало ПТП, при което, лек автомобил “Санг Йонг Рекстън” с 55-годишен лидер, като не е спазил пътен знак Б1 е навлязъл в кръстовището и отнемайки преимуществото на лек автомобил “Порше Панамера “ се е блъснал в него, след което е траял придвижването си се е блъснал в лек автомобил “Ситроен”, който в този миг е изчаквал на знак “Стоп”.

С охлузна рана в региона на дясното слепоочие е потърпевш лидерът на лекия автомобил “Санг Йонг Рекстън”, който след осъществен медицински обзор е освободен за домашно лекуване. Пробите за съществуване на алкохол в издишани въздух на водачите са негативни.

Около 02:05 часа на 20.02.2022 година в региона на кръстовище сред ул. “Найден Геров “ и ул. “Христо Данов “ в гр. Банско, лек автомобил “Тойота Камри “ с 40-годишен лидер от гр. Банско, движейки се с несъобразена с пътната конюнктура скорост е излязъл в дясно от пътното платно, блъснал се е в електрически дирек, след което се е преобърнал по таван. В резултат на удара в електрическия дирек са паднали също прилежащ ел. дирек и два пътни знака. С фрактура на шийни прешлени е потърпевш лидерът на автомобила, който е превозен за лекуване в гр. София. За случая е известена способената прокуратура.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР