На 18 ноември, събота, голям отряд въоръжена морска пехота е

...
На 18 ноември, събота, голям отряд въоръжена морска пехота е
Коментари Харесай

Скандал в САЩ: Отряд морска пехота е стоварен в щаб-квартирата на ЦРУ

На 18 ноември, събота, огромен отряд въоръжена морска пехота е стоварен в региона на Централно разузнавателно управление на САЩ в Ленгли с конвертоплани Bell V-22 Osprey, заяви worldandwe.com с позоваване на много просторен запис на Hal Turner в Мрежата. Привържениците на теорията на заговора настояват, че президентът Доналд Тръмп по молба на новия шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ желае де се избави от някои персони в разследващата общественост, подкопаващи активността на новата администрация.

Стоварените войски евентуално са нужни за поддържане на реда откакто високопоставени длъжностни лица от предходната администрация могат да бъдат арестувани за корупция, педофилия и „ урановата договорка с Русия”.

Сградата на Централно разузнавателно управление на САЩ се навира в град Маклин, щат Вирджиния. До нея се стига по шосе със специфичен пропуск, което се държи под прицела на снайперисти.

Жителите от околните региони удостоверили пред Hal Turner, че в продължение на 30 минути следили огромен брой ревящи вертолети и конвертоплани, летящи към централата на Централно разузнавателно управление на САЩ.

Морската пехота на Съединени американски щати разполага с 12 конвертоплана MV-22S Osprey и 4 вертолета „ Сикорски CH-53 Супер Stallion.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР