На 18 декември в Синема Сити, Mall of Sofia, IMAX,

...
На 18 декември в Синема Сити, Mall of Sofia, IMAX,
Коментари Харесай

Настъпи краят на една епоха за феновете и звездните гости на гала премиерата на „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ в София

На 18 декември в Синема Сити, Mall of Sofia, IMAX, стотици отдадени почитатели и родни звезди станаха част от историята, отбелязвайки края на една ера с впечатляващата и прочувствена церемония премиера на Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър.

Последният епизод от най- вълнуващата и обичана фантастична поредност в историята на киното, белязала живота на няколко генерации фенове и кинотворци, поставя завършек на емблематичната история на Скайуокър, почнала през далечната 1977 година с революционния Междузвездни войни: Нова вяра, който промени вечно образа на филмовата промишленост. Катализатор на трепетното очакване на финалната среща с обичаните герои беше невероятната атмосфера на събитието, решено напълно в стила на Междузвездни войни.

Гостите имаха опция да се насладят на специфична тематична галерия с неповторими колекционерски предмети от сагата и изцяло функционално копие в действителен размер на бързо трансформиралия се в любим на дребни и огромни BB-8. Неделима част от неповторимото празнично въодушевление беше и атрактивното наличие на Рей, Император Палпатин, Боба Фет, Люк Скайуокър, водачи от съпротивата, военачалник от армията на клонираните и незабравим представител на расата туай`лек, които бяха едни от най-желаните сътрудници за фотоси. Събитието нямаше да бъде същото и без поддръжката на сътрудниците му в лицето на Telenor, Samsung, Monkey Shoulder и Esterhasi Bar, които способстваха настроението на гостите да доближи най-високата си точка. По тематичния черен килим минаха някои от най-ярките родни звезди и върли почитатели на междузвездната сага, измежду които Павел и Венци Венц, Михаела Филева, Гери Турийска и Ясен Козев, Ваня и Жени Джаферович, Георги Згуров – Гурко, Деси Бакърджиева, началник Таньо Шишков, DJ Деян Соло, DJ Marti G, Емил Джасим, Дичо, Вяра Атова, Ники Илиев и други Преди началото на първата обществена прожекция на Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър в България, гостите станаха очевидци на особено почитател видео, събрало спомените и страстите на едни от най-запалените и известни родни почитатели на сагата, както и на специфичен привет от актьорите Дейзи Ридли и Джон Бойега, които в допълнение нажежиха атмосферата. Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър е към този момент в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия.

Станете част от финалния конфликт сред светлата и тъмната страна и раждането на нови митове, които ще живеят постоянно из необозримите простори на далечната вселена.

Нека Силата бъде с вас!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР