На 18.02.2023 г. около 03:10 часа на пътя между гр.

...
На 18.02.2023 г. около 03:10 часа на пътя между гр.
Коментари Харесай

Три момичета от с. Бачево в „Пирогов“ след катастрофа, блъснати от пиян шофьор

На 18.02.2023 година към 03:10 часа на пътя сред гр. Разлог и с. Бачево е станало ПТП, при което лек автомобил „ Мерцедес “ с 24-годишен лидер от гр. Разлог се е блъснал в насрещно движещ се лек автомобил „ Пежо “ с 19-годишна лидерка от с. Бачево. При случая са потърпевши лидерката на лекия автомобил „ Пежо “, която е с фрактура на челюстта и спукан далак, и пътуващите в него 19-годишно момиче от с. Бачево, което е с черепно-мозъчна контузия и фрактури на таза, гръдния панер и тазобедрена става и 18-годишно момиче от с. Бачево, което е с политравми.

Те са превозени за лекуване в болнично заведение в гр. София. С фрактура на глезена е потърпевш лидерът на лекия автомобил „ Мерцедес “, като направената му проба с техническо средство за приложимост на алкохол е отчела съществуване на 1,30 промила.

На 17.02.2023 година към 15:30 часа на пътя сред с. Скребатно и с. Осиково, лек автомобил „ Мерцедес “ с недееспособен 30-годишен лидер от с. Рибново, на ляв завой е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се е блъснал странично в насрещно движещ се лек автомобил „ Тойота Авенсис “ с 23-годишен лидер от с. Гърмен. В резултат на случая, с контузна рана на главата е потърпевш 23-годишният лидер, който след осъществен медицински обзор е освободен за домашно лекуване. На водачите са направени проби за приложимост на алкохол, които са негативни.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР