На 16 април се проведе ТУЕС Фест 2022 - изложение

...
На 16 април се проведе ТУЕС Фест 2022 - изложение
Коментари Харесай

Ученици от ТУЕС представиха най-добрите си проекти в мащабен фестивал


На 16 април се организира ТУЕС Фест 2022 - ревю на най-интересните софтуерни планове, основани от учениците на Технологично учебно заведение “Електронни системи” (ТУЕС) към Техническия университет в София.

83 плана на общо 153 възпитаници се бориха за призовите места в три категории - програмен продукт, компютърни мрежи и роботика и вградени системи.



Част от медийното жури бе и водещият на прогнозата за времето по bTV Борислав Лазаров.

Събитието бе проведено от възпитаници на учебното заведение и за първи път от две години насам се организира в присъствен формат под наслов Fair from the future.

С над 2500 гости ТУЕС Фест 2022 запълни залите на Sofia Tech Park с хора, имащи интерес да схванат повече какво вършат учениците в ТУЕС.

Снимка: ТУЕС Фест 2022


Програмата на събитието включваше два доста скъпи панела, които целяха да оказват помощ на седмокласници да се срещнат по-отблизо с ситуацията в ТУЕС.

Представени бяха пред възпитаниците на ТУЕС методите за реализация в ИТ сектора и какви са вероятностите в бранша. Другата полемика беше сред сегашни възпитаници в ТУЕС, които разкриха своите гледни точки за учебното заведение, кое е скъпото в него, какво им е дало, с какво се отличава от всички други учебни заведения.

Публиката и ИТ експертите разглеждаха плановете, с цел да дефинират най-хубавите от тях.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР