На 15 септември, в районите на детските градини и училищата

...
На 15 септември, в районите на детските градини и училищата
Коментари Харесай

До всяко училище и детска градина полицай в Смолянско за първия учебен ден

На 15 септември, в регионите на детските градини и учебните заведения в област Смолян, ще има полицейско наличие, осведомят от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в родопския град. То ще продължи с превантивна цел и в делничните дни на образователната година - първоначално и в края на образователните часове. Полицейските патрули имат задача да наблюдават за възможна продажба на опиати в регионите на учебните заведения. Униформените, подпомагащи пътното придвижване, ще контролират трафика на коли и пешеходци, за обезпечаване на безвредното секване на децата и техните придружители. При нужда те имат подготвеност да подкрепят пресичането им на пътното платно, прецизират от пресцентъра на полицията.

Традиционната акция на полицията „ Децата потеглят на учебно заведение! Да ги пазим на пътя! “, ще се организира в интервала септември – октомври 2022 година

И през новата образователна година ще продължи практиката за осъществяване на беседи по сигурност на придвижването с деца и възпитаници от всички възрастови групи, твърдят от полицията в Смолян.

Освен това, служители на реда и пожарникари са направили и превантивни инспекции в региона на всички образователни и детски заведения преди старта на образователната година.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР