На 14 ноември – Световния ден за борба с диабета,

...
На 14 ноември – Световния ден за борба с диабета,
Коментари Харесай

Музиканти, певци и футболисти в подкрепа на деца с диабет

На 14 ноември – Световния ден за битка с диабета, Асоциация „ Докосни дъгата “ среща деца от цялата страна с музиканти, артисти и футболисти.

Домакини на срещата са учениците и учителите от старопрестолната гимназия по стопанска система.

Гости на тържеството ще бъдат кметът на Велико Търново и ръководител на УС на НСОРБ Даниел Панов, основният секретар на Министерството на младежта и спорта Асен Марков, Йордан Петков, треньор на младежкия тим на ФК Левски, Александър Славков - президент ​н​а Българската федерация Шотокан карате-До, президент на карате клуб ИПОН, Влади Попов шеф на Спортна академия „ Ивелин Попов “, Дули и Муден от РДМК.

ФК Левски ще показа клип в поддръжка на децата и младежите с диабет, в който капитанът на Левски ще се обърне към всички българи.

„ Най-хубавото е присъединяване на децата, които на 14 ноември приключват акцията за събиране на средства за инсулинова помпа за дете на година и два месеца от диабетния център във Варна. Кампания, стартирана от Тихомир Петров - към този момент дванадесетокласник, едно от първите деца в диабетните ни лагери “, споделя доктор Денислава Ангелова, ръководител на Асоциация „ Докосни дъгата “.

На потегляне всички ще пуснат сини балони като знак на свободата за децата с диабет.
По-късно денем хълмът Царевец и Националният стадион „ Васил Левски “ ще светнат в синьо в символ на поддръжка към хората с диабет в България.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР