На 14 февруари Меркурий попадна под влиянието на Водолей, което

...
На 14 февруари Меркурий попадна под влиянието на Водолей, което
Коментари Харесай

Ето каква изненада да очаква всяка зодия в последните дни на зимата

На 14 февруари Меркурий попадна под въздействието на Водолей, което значи, че позитивните промени не са надалеч.

Последните дни на зимата на 2022 година ще бъдат доста сполучливи за всички. Ретроградността на планетите и отрицателното въздействие на Луната освен че няма да скапват настроението ни, само че и Меркурий минава в най-щедрия знак – Водолей. Така че всеки може да разчита на приятни изненади от ориста. Какви тъкмо – ще разберете в този момент.

Овен

Хората от това съзвездие удивляват с усърдието си. Вселената от много време следи лидерските качества на Овена и през втората половина на февруари най-сетне ще даде опция на представителите на тази зодия да се изкачат по кариерната стълбица и да доближат професионални висоти.

Телец

През последния зимен месец Телецът ще се трансформира в " златно теле ". Парите ще дойдат от нищото и което е значимо, ще се задържат. На хората от този знак ще им бъде върнат пропуснат дълг, ще получат дълго чакан бонус или ще намерят спомагателен източник на непрекъснат приход.

Близнаци

Близнаците постоянно желаят да оказват помощ на околните и да дават препоръки, даже и да не са били помолени за това. Вселената ще бъде благосклонна към този знак и в края на февруари Близнаците ще съумеят да намерят същинска сродна душа, която ще споделя ползите им и ще ги схваща съвършено.

Рак

Раците ще могат да употребяват интелектуалните си качества и да впечатлят шефовете и сътрудниците си в работата. Вярно, към момента не е ясно какви морални или материални придобивки могат да получат, само че несъмнено няма да е по-лошо. Могат да разчитат на нарастване на заплатата и положителни връзки с шефа, само че ще би трябвало да се потрудят още, преди да получат покачване.

Лъв

Лъвовете в последно време доста мислят за другите, което не е особено за тях. И видимо са изразходвали доста сила поради това. Лъвовете би трябвало незабавно да възстановят силите си и няма потребност да се търсят аргументи за това. Вселената вместо тях ще реши всички неотложни проблеми, с цел да им даде няколко свободни дни за релаксация.

Дева

Девите ще бъдат най-щастливите от всички – Вселената ще им даде непланирано пътешестване, всичко ще се случи от единствено себе си. Може би някой от приятелите ви ще ви предложения да се присъедините към компанията, или вашият сътрудник ще реши да ви направи изненада. Основната задача на Девата е да не търси аргументи за отвод, тъй като ще има задоволително време и пари за няколко дни отмора.

Везни

Везните са доста надарена зодия. Но постоянно се разочароват, когато би трябвало да създадат не това, което желаят, а това, което би трябвало. Сега хоризонтите за креативен изяви са отворени пред Везните – те просто би трябвало да дефинират вярно целите си. Ако представителите на този знак се вслушват във вътрешния си глас, скоро ще завоюват пари за развлечение.

Скорпион

Скорпионът е един от дребното знаци, за които материалният съставен елемент на живота е по-голям. Е, Вселената е чула: в близко бъдеще те може да имат шанс със спечелването на
лотарията или да получат билети за забавно събитие като подарък.

Стрелец

Идва удобен миг за Стрелец – представителите на зодията ще получат късмет да изпълнят фантазията си. Но би трябвало да внимават какво ще изберат: единствено едно предпочитание ще се сбъдне, тъй че те би трябвало да се допитат до сърцето си, с цел да схванат какво желаят преди всичко.

Козирог

Може би най-независимият знак на зодиака. Козирозите са сигурни, че сами могат да реализират всичко, към което се стремят. Вселената избра да не разрушава илюзията им за самодостатъчност, просто ще добави щипка шанс, с цел да се решат проблемите по-бързо.

Водолей

Меркурий навлиза в съзвездието Водолей, което значи, че за хората от този знак настава щастливо време за промени. Те ще получат всичко едновременно – тъй че, Водолеи, не се срамувайте да поискате още благословии. По принцип водолеите се стремят на първо място да зарадват своите близки, само че в този момент е време да извърнат внимание на себе си.

Риби

Втората половина на февруари за Риби ще премине под знака на романтиката. Самотните представители на този знак чакат съдбовно запознанство. А тези Риби, които към този момент са във връзка, могат да изживеят втори меден месец и да погледнат на колегата си с други очи. Също по този начин, не би трябвало да отписвате лекия флирт на работното място – той също ще донесе доста позитивни страсти.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР