На 13 октомври д-р София Паскалиева управител на МЦ Д-р

...
На 13 октомври д-р София Паскалиева управител на МЦ Д-р
Коментари Харесай

Екипът на медицинския център в Гулянци връчи благодарствен адрес на кмета Лъчезар Яков

На 13 октомври доктор София Паскалиева шеф на МЦ „ Д-р Александър Войников “ гр. Гулянци връчи на кмета на общината признателен адрес за приноса му в подобряването на качеството на здравните услуги.

 При срещата си с Лъчезар Яков, тя изрази признателност за обезпечените отлични условия за работа на личния състав и здравно обслужване на пациентите. През последните години Община Гулянци влага сили и средства в построяването на парна апаратура в центъра, закупуването на инсталация, а през миналите месеци беше осъществен и повсеместен ремонт и саниране на постройката и благоустрояване на терена към него.

 Община Гулянци осъществя обект „ Въвеждане на ограничения за енергийна успеваемост на постройката на МЦ „ Д-р Александър Войников “ гр. Гулянци “ и подобект “Разработване и осъществяване на ограничения по обезпечаване на налична среда: рампа и асансьорна уредба “ по „ Красива България “, мярка „ Подобряване на обществената инфраструктура “. Проектът е на стойност 150 246 лв., като 52 000 лева са съфинансиране от общинския бюджет. Сградата беше санирана, построен е нов покрив и асансьор с рампа за хора с увреждания.

Със средства от общинския бюджет в размер на 14 700 беше благоустроен и теренът към медицинския център – сменени са тротоарните плочки и е построен комфортен дребен паркинг.

Медицински център „ Д-р Александър Войников “ гр. Гулянци е измежду главните звена на доболничната помощ на територията на общината. В него работят кардиолог, невролог, очен доктор, хирург, акушер-гинеколог и експерт вътрешни заболявания. Центърът разполага с оборудвана манипулационна, два ехографа и друга инсталация. Сградата е общинска благосъстоятелност. В нея се обитават и кабинетите на общопрактикуващите лекари.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР