На 12 май, четвъртък, Георги Георгиев от ИТН (председател на

...
На 12 май, четвъртък, Георги Георгиев от ИТН (председател на
Коментари Харесай

Георги Георгиев от „Има такъв народ“ се срещна с посланика на Израел

На 12 май, четвъртък, Георги Георгиев от Има Такъв Народ (председател на Групата за другарство България-Израел в 47-ото НС) и депутати от групата, се срещнаха с посланика на Държавата Израел в София – Н. Пр. господин Йорам Елрон.

Поканата за срещата пристигна от самия дипломат, а мотивът – да се означи основаването на групата за другарство с Израел в българския парламент, която е най-голямата.

Председателят на Групата за другарство – Георги Георгиев произнесе приветствена тирада. След което срещата мина в градивен дух и поръчки за още по-пълноценно съдействие.

Н. Пр. господин Йорам Елрон посочи дългогодишните другарски връзки сред двете страни. “България е най-хубавият и предан сътрудник на Израел, с извънредно положително съдействие в доста области, като енергетика, селско стопанство, ръководство на води, киберсигурност и други Заедно с групата за другарство ще работим за разширение на съдействието. ”

На срещата беше изтъкната и историческата заслуга на България за спасяването на българските евреи и оргомната признателност на израелския народ за това.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР