На 12 май 2022 година ръководството на политическа партия Русофили

...
На 12 май 2022 година ръководството на политическа партия Русофили
Коментари Харесай

Среща на ръководството на ППРВО с обществеността на Стара Загора

На 12 май 2022 година управлението на политическа партия „ Русофили за възобновление на Отечеството ” – Николай Малинов – ръководител, Валентин Григоров – основен секретар, членовете на Изпълнителното бюро Юрий Борисов, Атанас Панчев и членът на Националния съвет Ставри Сотиров организираха среща с актива на Партията в къщата музей „ Гео Милев ” – Пламен Енев, Преслав Станчев, Валентин Вълев, Ангел Иванов, Желязко Танев и други

На срещата участваха и Румен Митев, член на НПС и Желю Желев от Хасково. Председателят срещна локалните деятели с геополитическата конюнктура по отношение на провежданата в Украйна военна интервенция, както и с работата на Партията. Бяха разисквани разновидности за присъединяване в наближаващите общински и кметски избори. Във втората среща, извършена взаимно с БАС в читалище „ Свети Климент Охридски ”, присъединяване взеха и известни интелектуалци от града – Трифон Митев – някогашен народен представител от Великото национално заседание, Христо Христов – публицист, Димитър Брацов – издател на списание „ Космос ”, Йорданка Петкова – водеща в локалната телевизия, антифашисти и офицери от запаса. Николай Малинов и Юрий Борисов дадоха отговор на въпроси от аудиторията.

На 13-ти май 2022 година Николай Малинов и Юрий Борисов участваха в Сутрешния блок на телевизия Стара Загора. Разговорът беше отдаден на другите гледни точки във връзка спора в Украйна.

В същия ден в пресклуба на БTА Стара Загора се организира конференция, на която управлението отговори на настоящи въпроси.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР