На 11 март в кината у нас излиза Късата клечка.

...
На 11 март в кината у нас излиза Късата клечка.
Коментари Харесай

Руслан Мъйнов е милиционер в Късата клечка

На 11 март в кината у нас излиза Късата съчка. Филм, чието деяние се развива в една вечер през 1979 и е по автентичен случай. Комедия и драма се вплитат в лентата на режисьора Димитър Петков по сюжета на Димитър Златинов.

Порочни връзки, учредени на боязън и изнудване, мръсни секрети, които свързват виновни хора; всичко това, което през днешния ден обществото ни назовава взаимозависимост. Действието във кино лентата се развива в нощното дежурство на четирима полицаи.

На Бъдни вечер, когато Съветският съюз нахлува в Афганистан. Това е вплетено в сюжета по странен метод, споделя режисьорът. Двама артисти, Китодар Тодоров и Руслан Мъйнов, познати с комедийните си облици, този път ще изненадат публиката. Те още веднъж ще ни разсмеят, само че по едно и също време с това те са и неприятните герои.

В другите функции ще забележим Валери Йорданов, Никола Стоянов, Захари Танев, Елизабет Марангозова и Боряна Маноилова. Актьорски дебют прави каскадьорът Мирослав Петров. Във кино лентата, с изключение на войната в Афганистан, се напомня и потушаването на пражката пролет през 1968г.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР