На 11 март /понеделник/ от 17.00 часа в кино залата

...
На 11 март /понеделник/ от 17.00 часа в кино залата
Коментари Харесай

ГЕРБ-Враца рганизира конкурс „Свята и чиста Република”

На 11 март /понеделник/ от 17.00 часа в кино залата на община Враца Политическа партия ГЕРБ провежда събитие за показване на разработките и награждаване на участниците в конкурс за мултимедиен артикул на тематика: „ Свята и чиста Република”.
Инициативата, обвързвана с героичната история на България, се организира за трета поредна година. През 2017 година, началото се сложи с конкурс, отдаден на 144 години от гибелта на Апостола на свободата. Миналогодишното издание на състезанието бе отдадено на 140 години от Освобождението на България. Тази година с самодейността означаваме 280 години от рождението на Св. Софроний свещеник Врачански.
Победителите в трите категории на състезанието - презентация, клип и е-постер ще бъдат избрани от тричленно жури с ръководител Георги Ганецовски – шеф на Регионален исторически музей – Враца, Силвия Врачовска – шеф на Република България „ Христо Ботев” – Враца и Албена Цекова – преподавател по информатика и ИТ.
Авторите на отличените разработки ще получат предметни награди.
Каним всички поданици на Враца да участват при представянето на мултимедийните артикули и награждаването на спечелилите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР