На 11 април тв звездата Мариана Векилска ще навърши 47

...
На 11 април тв звездата Мариана Векилска ще навърши 47
Коментари Харесай

Мариана Векилска втрещи с огромен корем

На 11 април тв звездата Мариана Векилска ще навърши 47 години. Зрителите на новото ѝ предаване по Българска национална телевизия обаче живо се вълнуват не от тематиките, които журналистката визира в ефира на националната телевизия, а от въпроса дали е бременна още веднъж, видя HotArena.

Наскоро Мариана се появи в студиото на „ България в 60 минути “ със сива вталена рокля по тялото, която обрисуваше ужасно наедрелия ѝ стомах. Въпреки че Векилска хитро и прозорливо стоеше само анфас и избягваше камерите да я снимат отстрани, с цел да не си проличи в действителност какъв брой е напълняла, наблюдателни феновете на Българска национална телевизия незабавно записаха смяната във фигурата ѝ. „ Май имаме хубава вест. Честито, в случай че отново ще ставате майка! Възхищавам се на смели дами, които избират да родят в по-зряла възраст “, написа в обществените мрежи една от почитателките на предаването на Векилска.

Самата тв водеща не е отрекла, нито удостоверила слуха. В последните две години от живота ѝ тя пази в безспорна загадка интимните си връзки и любовните ѝ трепети са мотив за непрекъснати догадки. След развода със брачна половинка ѝ Симеон Колев – радиоводещ и сегашен общински консултант от ГЕРБ, Мариана претърпя няколко случки, като известно време името ѝ настойчиво бе спрягано с това на артиста Калин Врачански. Дори и да са имали забежка, все още синеокият секссимвол живее на фамилни начала с млада художничка и тотално е не запомнил за Векилска.

Журналистката от своя страна преди няколко месеца загатна, че сърцето ѝ е заето, променяйки фамилното си състояние в персоналния си профил във фейсбук на „ обвързана “. С кого обаче, тя не пожела да посочи.

Припомняме, че телевизионерката е майка на две деца. Голямата ѝ щерка Габриела е към този момент мома за омъжване. Тя приключи влиятелен университет в Маастрихт, Холандия, и сега още веднъж живее в родината. Тя е дете на водещата от краткотрайния ѝ брак с небезизвестния футболист Георги Донков, който обаче зарязва Мариана с бебе на ръце и дълго време по никакъв метод не се интересува и не подкрепя щерка си. Днес Габи е красива госпожица, която обаче е наследила бохемския манталитет на татко си, обича купоните и живота на бързи обороти и не възнамерява скоро да прави Векилска баба.

От брака си със Симеон Колев пък журналистката има 15-годишен наследник Момчил, който претърпя мъчно раздялата на родителите си. Докато майка му гонеше кариера в Брюксел, той живееше напълно при баща си. В момента двамата се редуват в развъждането му, написа Ретро .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР