На 10 септември от 11:30 ч. в централното фоайе на

...
На 10 септември от 11:30 ч. в централното фоайе на
Коментари Харесай

БЧК съдейства за безопасното връщане на децата в училище

На 10 септември от 11:30 ч. в централното предверие на Националния съвет на БЧК, гр. София, бул. " Джеймс Баучер " 76 ще се състои гала по връчване на подаяние от санитарни стелки и дезинфектанти, предопределени за началните учебни заведения в България. То ще бъде получено от заместник-министъра на образованието инж. Таня Михайлова, оповестиха от БЧК.
Дарението е част от самодейността „ Подаваме ръка за безвредно връщане в учебно заведение “, която е подкрепена от ЗК „ Лев Инс “ АД, „ Брезентови произведения “ АД, ХМИ – Велико Търново АД и Съюза за стопанска самодейност и има за цел да обезпечи сигурността на децата при завръщането им в класните стаи в изискванията на изключителна епидемиологична конюнктура.
 60% от удавянията през 2019 година са станали във вътрешните водоеми 60% от удавянията през 2019 година са станали във вътрешните водоеми
60% от удавянията през предходната година са станали във вътрешните водоеми, а не в морето. Това сподели шефът на Водноспасителната служ...
По време на събитието ще бъде демонстрирано потреблението на санитарните стелки за обезпечаване на стерилизация и отбрана.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР