На 1 юни Пампорово ще отбележи Международния ден на детето

...
На 1 юни Пампорово ще отбележи Международния ден на детето
Коментари Харесай

Пампорово ще приеме детски празник и инициатива за почистване на курорта

На 1 юни Пампорово ще означи Международния ден на детето с редица безвъзмездни интензивности и развлечения. Ден по-късно в курорта ще се организира самодейността " Да почистим Пампорово дружно ".

Празникът за децата ще включва интензивности като пукотевица с лък, скокове на батут, разходки измежду природата, креативен игри и занимания навън, оповестиха уредниците.

В туристическия център ще има развлекателна " Стая за игри ", където децата до 14 години ще играят гратис тенис на маса, джага, дартс, въздушен хокей, разнообразни настолни игри и други за най-малките от 3 до 7 години ще има развлекателен ъгъл и занималня.

За втора поредна година акцията по разчистване ще приветства феновете на природата, които желаят да оказват помощ за нейното запазване и отбрана. Всички доброволци, които се включат в самодейността, ще употребяват лифтовете в курорта гратис.

Целта на уредниците е да се съчетае потребното с приятното - разчистване на планината, съчетано с разходка измежду природата. Сборният пункт на всички искащи ще бъде в 9.30 ч. на плац Студенец, като за доброволците ще има обезпечени чували и ръкавици.

За всички поданици на Смолян и Чепеларе, които желаят да се включат в самодейността, ще има проведен безвъзмезден превоз. Той ще потегля в 9 ч. от храм " Св. Висарион Смолянски " в Смолян и от площад " Олимпийски " в Чепеларе.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР