На 1 май, в 19 ч, бе премиерата на филма

...
На 1 май, в 19 ч, бе премиерата на филма
Коментари Харесай

Пуснаха „България в четири сезона

На 1 май, в 19 ч, бе премиерата на кино лентата " България в четири сезона " във фейсбук. Създателите му споделят, че това не е просто документален филм, а ентусиазъм и мотивация в облици и ориси. Български ориси на хора, които не се стопират пред провокациите и са подготвени постоянно да се изправят пред компликациите. Филмът има версии на 11 езика, „ с цел да мотивираме целия свят със силата на българския дух “, споделя продуцентът Стефан Апостолов.
Официалната премиера на кино лентата беше през лятото на 2019 година. Режисьорът Стефан Апостолов живее и твори в Лос Анджелис, ето какво сподели той пред Българска национална телевизия:
Всички сега прекосяваме през много тежки времена поради международната пандемия с ковид. Заради това откровено се надявам, че филмът ще даде малко вяра и да подбуди духа ви. Ние българите сме имали много по-тежки моменти в историята ни и не се колебая, че ще се оправим с това предизвикателство, с което целия свят се бори сега, в случай че сме сплотени и обединени като народ.
В „ България в 4 сезона " вземат участие Ивет Лалова, Йордан Йовчев, Александра Жeкова, Петър Стойчев, Николай Бухалов и прелестните девойки от ансамбъла по художествена гимнастика.
Фабулата е простичка: едно малко момче опознава родината си и коравата й история, прескачайки през разнообразни завършения, свързани по някакъв метод с моменти от минaлoтo и нacтoящeтo на България. Среща се с хора, които въплъщават понятията „ българщина “ и „ български дух “. С гласа на дядото на момчето във кино лентата се включва и Васил Михайлов.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР