На 08 декември 2022 година в 10:00 часа, най-голямата верига

...
На 08 декември 2022 година в 10:00 часа, най-голямата верига
Коментари Харесай

Техномаркет открива новия си модернизиран магазин в град Смолян

На 08 декември 2022 година в 10:00 часа, най-голямата верига за бяла и черна техника в България - Техномаркет ще отвори вратите на нов съвременен магзн в град Смолян, на ул. Белия камък 24. Разположен е в новия Ритейл парк в сърцето на Родопите.

По мотив формалното разкриване Техномаркет Смолян ще посрещне своите първи клиенти с редица изненади. Ексклузивни предложения са планувани единствено за новия магазин в града. За първите 200 клиента, закупили стока над 200 лв. ще има подарък бутилка вино. 



Заповядайте на място в Техномаркет град Смолян на 08 ноември, ул. Белия камък 24.

За Техномаркет:

Със своите 50 магазина, Техномаркет е най-голямата верига магазини за черна и бяла техника в България. Магазините оферират световноизвестни марки във всички ценови категории – бюджетни, междинен клас и премиум. Асортиментът включва марките: SAMSUNG, Miele, Apple, AEG, Bosch, Whirlpool, Gorenje, Philips, Tefal, SONY, LG, Rowenta, Asus, Acer, HP, Tesy, Елдом, NEO и доста други.

Техномаркет предлага на своите клиенти и огромен пакет от сервизи и услуги като безвъзмезден превоз в границите на града, спомагателни гаранции, монтажи, опция за покупка на артикули на погашение с комфортни месечни вноски и доста други.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР