Мястото за хранене е едно от най-важните в дома ви,

...
Мястото за хранене е едно от най-важните в дома ви,
Коментари Харесай

Четири задължителни елемента за елегантна декорация на мястото за хранене в дома ви

Мястото за хранене е едно от най-важните в дома ви, без значение дали то е в дневната или имате обособена кухня. Добре проектираната зона ще хипнотизира вашите посетители и ще провокира диалози, до момента в който се забавлявате.

Това е едно от местата с най-вече хора във вашето жилище. Правейки я елегантна и неповторима, ще ви помогне да спечелите ползите както на гостите, по този начин и на членовете на фамилията. Същевременно ще се сближите всички с топла храна.  Декорацията може да стане посредством привличащи погледа творби на изкуството, поп цветове, съвременни мебели или артистични детайли.

Очевидно, когато става въпрос за трапезарията, има доста налични варианти, които ще ви объркат до основи. Може да се наложи да инвестирате в неверни детайли. За да избегнете сходна обстановка, би трябвало да спрете да залагате на модерните артефакти. Вземете поради главните аксесоари, до момента в който декорирате или пазарувате за вашата столова.

Тук ви представяме лист с някои елементарни дребни детайли, които ще създадат мястото за хранене топло и уютно. Същевременно основават точното въодушевление и аура.

Стилен килим

Килимите могат елементарно да преобразят образа и чувството на вашето място за хранене и въобще на всеки ъгъл в дома ви. Красив килим, подложен под масата, може да промени всичко. Това внася топлота и уют на вашата столова. Същевременно прави атмосферата по-домашна и изискана. От смели шарки до живи цветове, другите килими подхождат на другите интериори. Можете да избирате от разнородни варианти и щампи и шарки съгласно вашите желания и тематиката на вашия дом. Така с малко старания ще постигнете съвременна и изискана столова.

Плодове и цветя за акцент в обзавеждането

Без значение какъв тип обзавеждане имате, декорирането на масата ви с доста плодове и цветя е наложително. Така ще внесете парченце изисканост в мястото за хранене. Изберете здрави и забавни керамични или дървени купи. Напълнете ги с пресни плодове за привлекателно чувство. Или пък може да поставите ваза със свежи цветя на средата на масата. Така, с изключение на с хубост, мястото за хранене ще бъде изпълнено и със свежи аромати.

Нестандартни осветителни детайли

Големите и красиви осветителни тела са още един наложителен детайл за вашата столова. Те освен основават въодушевление, само че също по този начин и елегантен цялостния външен тип, до момента в който хипнотизират очите на вашия посетител. Украсете мястото за хранене с ниски висящи полилеи или голям брой осветителни тела на тавана. Така ще внесете нужната искреност в зоната си за хранене.

Заложете на свежи тапети

Тапетите са вашето желание, когато става въпрос за основаване на персонализирани декори от висок клас. Това са най-достъпните варианти, които ще украсят стените ви и ще ги накарат да приказват сами за себе си. Големи и странни щампи и шарки могат да бъдат определени, с цел да отбележат самоуверено изказване. Металните тонове пък ще могат да внесат актуален щрих. Могат да се изберат и тапети с добра текстура, които да издигнат цялостния интериор. Един съвет – в случай че мебелите в трапезарията ви са тъмни, заложете на светли нюанси на стените. В противоположен случай помещението ще стане доста тъмно образно, а това потиска настроението.

Следването на трендовете е превъзходен метод да украсите мястото за хранене в дома ви. Но  не забравяйте, че прекалено много детайли  в едно пространство може да убият атмосферата. Уверете се, че първо сте конфигурирали главните неща във вашата столова. Едва по-късно инвестирайте в други аксесоари според от останалото пространство. Много хора си купуват някакви неща за дома, без да имат концепция за цялостната визия. Започнете от огромните неща и едвам когато сте подготвени с тях, продължете към дребните аксесоари. Стилът нормално се издава от детайлите, само че не прекалявайте, с цел да не стане мястото за хранене прекомерно претрупано.

Ако имате потребност от помощ за декорацията на трапезарията или на друго помещение в дома ви, постоянно можете да се обърнете към експертите.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР