Мярката вече е активна. С бюджета вече е гласувана, влязла

...
Мярката вече е активна. С бюджета вече е гласувана, влязла
Коментари Харесай

Стоян Михалев: С ваучерите за храна вече ще се ходи на театър и концерти

" Мярката към този момент е дейна. С бюджета към този момент е гласувана, влезнала е в Държавен вестник. Получих увещание от Министерството на културата, на равнище заместник-министри, че ще стартират да пишат писма до шефовете на културните институции, тъй като е значимо шефовете и уредниците на концерти и културни събития да сключат контракти с компаниите, които имат издаване за лиценз на тези ваучери ", сподели още депутатът пред Българска национална телевизия.

Михалев сподели още, че решението на Демократична България за съвещания за изпращане на оръжие в Украйна към този момент е импортирано и той е бил измежду първите подписали. Категоричният отвод на Българска социалистическа партия да взе участие в тези съвещания той разяснява по този начин:

" Ние съответно нямаме никакво съдружно съглашение с Българска социалистическа партия. Нашето съглашение е с " Продължаваме промяната " и в границите на тези съглашения, които тя е постигнала, нямаме никакви точки, в които да вземем за пример спорът в Украйна да се сметне за нарушаване. Българска социалистическа партия също считат, че това е война и нямат разлики от позицията на Народното събрание. Те поддържаха всички точки в общата декларация, без налагането на наказания и това не докара до разпад в обединението, сподели още той.

Михалев не е уверен, че ГЕРБ ще в действителност ще поддържа ръководещите в това решение.

" Те внезапно се оказаха огромни евроатлантици, само че дано не забравяме, че помогнаха на проектите на Путин за тази война. Ако не беше " Руски поток ", доста мъчно Путин щеше да стартира тази война ", счита депутатът.

Михалев е склонен с тезата на премиера, че Русия саботира евроинтеграцията на Западните Балкани.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР