Мярка за неотклонение задържане под стража“ спрямо 31-годишен мъж от

...
Мярка за неотклонение задържане под стража“ спрямо 31-годишен мъж от
Коментари Харесай

Арестуваха мъж, запалил къщата на бившата си

Мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на 31-годишен мъж от разградското село Стражец постанови Районният съд в Разград. Той е притеглен към наказателна отговорност за палеж на частен дом, оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна.

Прието е обоснованото съмнение, че Т.Р. е направил закононарушението, за което е упрекнат, както и опцията той да извърши закононарушение или да се укрие, в случай че бъде освободен. Мъжът е добре прочут на органите на реда. Осъждан е неведнъж за разнообразни действия, измежду които такива, осъществени в изискванията на домашно принуждение към родителите му. Последно е излежал ефикасна присъда през ноември 2023 година, показват от прокуратурата.

В дребните часове на 12 януари обвиненият е пътувал до село в област Разград дружно със собствен прочут. Там живеела жена, с която обвиненият съжителствал преди време в Германия. Връзката им завършила по нейно гледище и откакто неведнъж дамата станала обект на физическо и психическо принуждение - факт, за който свидетелства заповед за отбрана от домашно принуждение, издадена от съд във Федерална Република Германия. 

Въпреки миналото време, Т.Р. решил да извърши част от заканите си към дамата. Пристигайки на адреса ѝ, счупил стъкло на прозорец и провокирал тенденциозен пожар. Точните вреди от палежа ще бъдат открити откакто станат ясни резултатите от назначените по досъдебното произвеждане експертизи. 

Определението на Районния съд предстои на въззивен надзор от Окръжния съд в Разград, допълват от прокуратурата във Варна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР