МВР с нови сензационни разкрития за бившето управление на ГЕРБ

...
МВР с нови сензационни разкрития за бившето управление на ГЕРБ
Коментари Харесай

МВР показа сензационни кадри от среща между Младен Маринов, Стъки и шефа на Делта гард

МВР с нови сензационни разкрития за бившето ръководство на ГЕРБ и Бойко Борисов. Оказва се, че негов министър на Министерство на вътрешните работи е контактувал със притежателите на Делта гард, Митьо Очите, Маргините и други. Те са следени при свое пътешестване до Слънчев бряг. На конференция в ГДНП с МВР-шефа Бойко Рашков бяха излъчени фрагменти от скандална среща на въпросния някогашен министър, Стъки и шефа на ”Делта гард” - Митко Каратиста пред дискотека в Слънчев бряг.

В сигнал на Антикорупционния фонд се твърди, че това е точно Младен Маринов. Неправителствената организация разполага и с “докладна бележка от полицейски чиновник при Районно полицейско ръководство Несебър от 2005 година Сигналът е без адресант, само че описаните в него имена и събития насочват към източник от системата на Министерство на вътрешните работи, което го прави наложителен за институционална проверка”.

Според Рашков някогашният министър е контактувал със притежателите на Делта гард, Митьо Очите, Маргините и други. Те са следени при свое пътешестване до Слънчев бряг.

"21 коли са отнети от Златанови. Един от тези коли се оказа в дъщерята на един някогашен вътрешен министър. Има материали, които потвърждават по какъв начин той се е издигнал до министър, с кого е контактувал и по какъв начин е имал връзки със притежателите на “Делта гард”, Митьо Очите и Маргините. Установено е негово пътешестване до Слънчев бряг с хора с престъпни прояви ", сподели той.

ГДБОП проверява някогашен министър на Министерство на вътрешните работи на ГЕРБ и противозаконни дейности от страна на прокурори към проблема “Осемте джуджета”. "В следствието се твърди, че от Златанови са отнети 21 автомобила, като един от тях се оказва благосъстоятелност за интервал от време на дъщерята на някогашен вътрешен министър от ГЕРБ ", посочи министърът.

Днес в ГДБОП е бил разпитан Петьо Петров-Пепи Еврото, станал основен воин в "Осемте джуджета ". Според следствието той е рекетирал предприемача Илия Златанов да трансферира парцелите и бизнеса си на 24-годишния боксьор Кристиян Христов.

Златанов споделя, че в натиска против него интензивно е взела участие и брачната половинка на Еврото - Любена. През цялото време заведението „ Осемте джуджета “, където Пепи Еврото е провеждал срещите си, се е пазело от „ Делта гард “ и полицейски патрул. Шеф на Министерство на вътрешните работи по това време е бил Младен Маринов.

Дъщерята на Младен Маринов – Силвия, купува една от колите - Тойота Тундра на Златанов. Прехвърлянето на скъпото возило става от боксьора Кристиян.

Петьо Петров – Еврото е преседял над 2 часа в ГДБОП. За през вчерашния ден бяха планувани разпити на Любена и Силвия. И двете не се явиха. Първата се оправда с карантина, а втората, че юристът ѝ бил зает. Казали са, че ще се явят в понеделник. За понеделник заричане да се появи в ГДБОП е дал и самият Маринов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР