МВР разпространи серия от снимки на избягалите затворници. Те са

...
МВР разпространи серия от снимки на избягалите затворници. Те са
Коментари Харесай

Пуснаха снимки как Колев и Пелов бягат от затвора

МВР популяризира серия от фотоси на избягалите пандизчии. Те са направени от охранителните камери в Софийския затвор тъкмо преди екшъна, приключил с бягството на Пелов и Колев. На една от фотосите се вижда даже тъкмо по какъв начин излизат през портала.

От полицията напомнят, че по случая е формирано досъдебно произвеждане по член 297 Наказателен кодекс /бягство на затворници/, като предмет на инспекция към момента са и дейностите на охранителния състав в пандиза.

Столична дирекция на вътрешните работи приканва жителите, които разполагат с спомагателна информация за търсените, да алармират при обезпечена анонимност на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи. От дирекцията предизвестяват хората да алармират незабавно, ако виждат двамата мъже, само че да не се пробват да влизат в контакт с тях, защото са нападателни, допустимо е да са въоръжени и да окажат опозиция.

През последните два дни стана ясно, че към този момент са постъпили над 200 такива сигнала. Но от Радослав Колев и Владимир Пелов към момента няма и диря. Органите на реда работят интензивно върху 38 от сигналите, само че към този момент не се оповестява какви тъкмо данни съдържат те.

 2047643

 2047638

 2047640

 2047642
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР