МВР претърсва офисите на бизнесмена Велико Желев. По неофициална информация

...
МВР претърсва офисите на бизнесмена Велико Желев. По неофициална информация
Коментари Харесай

МВР претърсва офисите на бизнесмен, свързан със строителни фирми

МВР претърсва офисите на предприемача Велико Желев. По неофициална информация става дума за следствие на насила. Засилено полицейско наличие има пред един от офисите на Велико Желев. Той се намира в центъра на София. Самият предприемач е арестуван. Той участва на претърсванията. Очаква се по късно той да бъде отведен в полицейско ръководство. 

Към момента от Министерство на вътрешните работи не дават повече информация за следствието на насила, поради което са следствените дейности довечера. Бизнесменът Велико Желев е обвързван с някои от най огромните строителни компании у нас. По информация на БНР интервенцията довечера се организира от Столична дирекция на вътрешните работи и няма общо със строителната активност на компаниите на Желев. Очаква се повече информация да бъде дадена в утрешния ден. Велико Желев е ръководител на Съвета на шефовете на " Хидрострой ".

Той е строителен инженер по обучение - магистър по „ Строителство на здания и уреди ” от Варненски свободен университет „ Черноризец Храбър ”. Магистър по стопанска система в специалностите „ Индустриален мениджмънт ” – Технически университет, гр. Варна и „ Икономика на търговията ” – Стопанска академия „ Димитър А. Ценов ”, гр. Свищов, написа на уеб страницата на " Хидрострой ". В мандата на държавното управление на Национална движение „Симеон Втори" Желев оглавява Агенция " Пътна инфраструктура ".  При Тройната коалиция е консултант на министъра на районното развиване Асен Гагаузов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР